falling from high places, falling through lost spaces

 
Alltså Ben Howard. Jag älskar dig.
Ska beställa en every kingdom poster tror jag. (den här) Då blir mitt rum seriöst komplett.
/Lisa

Jag lärde mig vad lurad betyder och hur ont det gör


En av hans bästa låtar <3

/ jullan

HALEN








Den senaste veckan har jag varit med min stora familj i Olofström och hyrt en stuga. Stugan låg precis bredvid sjön Halen. Det är ett paradis där, jag älskar allt med det. Vi hyrde stugan förra året också. 
Vi har haft kanonväder, klarblå himmel och mellan 25-30 grader varje dag förutom idag då det var mulet och småregnigt. Därför har jag tagit kort idag på den dåligaste dagen eftersom jag inte orkade ha kameran hela tiden då det var som varmast för man ska ju passa på att bada, sola, grilla, fiska, åka båt och såna där härliga sommargrejer. Jag skulle helt klart kunna bo där alltså, så himla fint överallt! 

/ JULLAN

(tidsinställt)

Förmodligen så sitter jag på tåget till Stockholm vid den här tiden. Jullan kommer att uppdatera bloggen lite under tiden (hoppas jag) och jag har fixat några tidsinställda inlägg. Medans jag vandrar, sover i tält och äter torrfoder så hoppas jag ni (också) har jättebra sista veckor på sommarlovet! /Lisa

igår (idag?)

Tumblr-nördat, ätit snöbollar, försökt stämma Linneas gitarr, tänkt sova på studsmattan, bölat till Ben Howard och Matt Corby, druckit kaffe, fegat ur att sova på studsmattan osv osv. Riktigt härlig kväll/natt/morgon/dag med Moa och Linnea iaf! /Lisa

I ABESKOVEN

För ni som inte visste det har jag varit i danmark, och där gjorde vi alltmöjligt. Jag kommer visa bilder från Knuthenborgssafari som var ett zoo där man åkte i bil heeela tiden! (Bilden är från "ABESKOVEN" som betyder apskogen och där åkte man i en buss bland apor och bilden tycker jag är lite rolig, liksom du får inte ha med glass, pölse, vin eller 'spagetti'(?!) haha!)
 
 
Om ni någonsin tänker åka till danmark, satsa på nysted om ni gillar gamla människor som röker och åker permobiler! /Agnes

SKÖN DAG

Solat och spelat gitarr i vanlig ordning.

dagarna som gick



SAY YOU WILL

Var ute och sprang nyss, det var sjukt varmt men man är väl tapper. Har försökt få upp konditionen till vi ska vandra. Vi åker på söndag. Känns som att jag kommer dö och att det är fint väder den här veckan för att jag ska få en sista bra tid på jorden eller något. Nej men det kommer bli kul. Ska bli lite kul att åka tåg iaf, har saknat det.  /Lisa

stenbrott

Vi besökte Götebo stenbrott när jag var i Mörtfors. Tydligen är det många som dyker där och det vore ashäftigt eftersom vattnet är typ grönt! /Lisa

new favourite

Kan väl kalla det här dagens outfit. Köpte den förra veckan och har typ inte tagit av mig den sen dess, haha. /Lisa

bästa frukosten

 
Blåbär/smultron/jordgubbar + flingor, äter alltid det här på sommarlovet.
/Lisa

RAIN RAIN OVER ME

Kom hem från Mörtfors igår, vi har haft så sjukt kul!
Idag så regnade det seriöst hela dagen. Inte för att jag brukar vara ute så mycket i vanliga fall men det känns som man inte kan göra någonting när det regnar såhär mycket. Imorse kändes som jag skulle dö nästan. Tror jag måste börja gå och lägga mig tidigare, om man är dödstrött nu när man går upp vid halv 11, så blir det väl inte direkt bättre när man ska upp vid 7 (säger vi, jag går ändå alltid upp vid halv 8) när skolan börjar sen. Har inte så mycket mer att säga nu. Ska ut och springa för jag känner för att lyssna på musik, ska försöka tänka ut några bra blogginlägg också! /Lisa

HISS/TRAPPA

Detta var länge sen! Kommer ni ihåg? Det är precis som hiss & diss, fast vi har gjort om namnet lite. Det är ju roligare att åka hiss än att gå i en trappa! ;)



- Jag hittade min coola armbandsklocka som jag har letat efter.

- Jag har skaffat mig världens bästa pojkvän.

- One Tree Hill. det är alltid så sjuuukt spännande!




- Vädret. det regnar ju hela tiden!

- Spikar. stack mig på en spik idag och det gjorde ont.

- Jag har ingen katt. vill ha det.


/ JULLAN

Besök av en liten hundvalp



Jag har bokstavligt talat haft fullt upp sedan i onsdags. Vi har haft besök i 4 dagar, av bland annat denna söta schäfervalpen. Eller ja, hon är 4 månader gammal. Azinia heter hon, en envis hund men energi 24 timmar om dygnet. Sjukt söt är hon iallafall, och vill helst leka med allt som rör sig. (ber om ursäkt för dom dåliga bilderna, alla är tagna med iphonekamera).

Förutom att rasta och leka med hunden har vi varit inne i stan och kollat på rean och Kalmar marknad. 
Varit ute på långa promenader och cykelturer.
Kört runt i djupaste Småland och kollat på ställena där dom spelade in filmerna Emil i Lönneberga och Barnen i Bullerbyn.
Varit längst upp på Öland och hälsat på vänner. 
Det har varit underbara dagar med den stora familjen! ♥

/ JULLAN

MOT MÖRTFORS! (tidsinställt)

Nu ska jag vara i Elins sommarstuga i Mörtfors i några dagar (om du säger "Mörtfors" x antal gånger så blir det köttförs tillslut), och jag vet inte om Jullan kommer att blogga någonting, men men. Kanske fixar några fler tidsinställda om jag har lust. Hörs! /Lisa

abbey road

Alla gillar mina random krukväxter.
Mötte Moa och Linnea, tog bussen in till stan vid ett ungefär, köpte bonaqua-silver på Subway, gick runt på marknaden, köpte nästan fina djur-mössor, försökte övertala Linnea att köpa ett spiderman-skal till hennes iPhone, köpte Beatles/Topac/Johnny Depp-linnen och åt mcFlurry. Det var ungefär min dag. Gillar verkligen mitt Beatles-linne men det är lite långt... skulle klippt av det om det inte vore för att själva motivet är där nere! 

when all your heroes are in black and white

Moa.

parachute

Agnes.

bäst

 
 

nu: kollar igenom bilderna från igår

 
 Blir kär i mig själv.

SPINDELMANNEN (woho)



Nu går jag och lägger mig och tittar på Spiderman och hoppas på att saker och ting går över. See ya!
/ Jullan

UPDATE

Sitter för mig själv instängd på rummet och lyssnar på Håkan. Inte bästa dagen idag inte, jag fryser, trött som ett as och ledsen över ingenting. Allt kan inte vara bra hela tiden. 
Tog den andra sprutan av livmoderhalscancer imorse. Det gjorde ont. Om 4 månader ska den tredje och sista tas. 
Jag har även hängt upp min Håkan-tröja på väggen, snyggt, och ska göra likadant med BD någon gång. 
Nu ska jag äta pizza och då blir jag glad.

(förlåt för tråkigt inlägg, ville bara skriva lite)



/ JULLAN

LISEBERG

Den klassiska handledsbilden.
Bajs-atmosfear som inte funkade.
"våtmark"
Dagens i parkeringshuset.
"kolla så bra dom passar!" "jag vill också vara meed!" "lisa din passar inte" 
 
Hade en grym dag på Liseberg med världens bästa vänner. (Det blev inte så många bilder eftersom jag inte direkt stod och tog kort hela dagen.)
Var extremt trött igår när jag kom hem efter 8 timmar i bilen och 11 timmar på Liseberg. (cred till Moas mamma som orkade med oss) Vi var nog alla väldigt trötta på hemvägen, därav en massa dåliga skämt/saker som hände som vi skrattade ihjäl oss åt. Skulle kunna skriva allting här men ingen skulle fatta något.
/Lisa och Jullan lite eftersom hon var där

Håkan till Ullevi, snälla!

*försöker lugna ner mig* Om han kommer, då ska jag dit, punkt slut. Herregud. Han måste dit, jag måste dit. Sådeså. 
/ JULLAN

We're the army of dreamers




"We’re not strange, we’re just sleeping. We all just drift around. We’re not trying, we are dreaming. We all blend in the crowd. Down my head turns, but in heart, fire burns. Down my head it turns, in heart, fire burns. We’re the army of dreamers, we’re the idle people. We’re the ones, that make no sound waiting in the background."

/jullan

Day two: nine things about yourself.

Here we go again.
1. jag är lite rädd för hästar.
2. och hajar.
3. jag vill bli journalist eller korrespondent.
4. jag ska till Rom på höstlovet.
5. jag trodde att Rom var ett land tills för typ två år sedan.
6. min favoritbok är Hungerspelen (surprise)
7. jag saknar mina kompisar jättemycket, alla har typ varit bortresta! Ska träffa dem ikväll dock. (känner mig som en pensionär när jag säger dock, haha)
8. mina favorittv-serier i inbördes ordning:
1. Vänner
2. Grey's anatomy
3. One Tree Hill (shit det var ju idag, måste se det!)
4. OC
9. jag (och mina familj) ska vandra Kungsleden i sommar. (Abisko-Kebnekaise)
10. JAG VILL SE DEN NYA SPIDERMAN-FILMEN
 
...
hejdå